image description

Journée mondiale du livre catalan

catalan

Date : mardi, 23 avril 2024 Heure : 19h (portes : 18h) Tarif : GRATUIT

Billets

Pour souligner le 100e anniversaire de la naissance du poète Vicent Andrés Estellés (Burjassot 1924 – València 1993), l’édition 2024 de Sant Jordi et de la Journée mondiale du livre au Québec comptera sur la prestation musicale d’Andreu Valor, un des auteurs-compositeurs les plus importants de la scène musicale en langue catalane, venu exprès pour l’occasion. Il sera accompagné du guitariste Héctor Tirado.

La comédienne et chanteuse Valérie Gagné et la compositrice et guitariste Caroline Planté présenteron leur répertoire de chansons en langue catalane parues dans l’album Sept chansons, projet autour de divers répertoires traditionnels et de la poésie en musique.

SANT JORDI AL QUEBEC

L’edició 2024 de Sant Jordi al Quebec tindrà lloc al cabaret Lion d’Or de Montreal amb un programa especial al voltant de la commemoració de l’Any Vicent Andrés Estellés.

En el moment d’inscriure-us-hi, indiqueu primer si sou socis del Casal català del Quebec, estudiants de català de la Université de Montréal o públic general (i els infants entre 0 i 13 anys que us acompanyin). No us oblideu d’afegir la inscripció a totes les activitats que us interessin i reserveu també, a l’avançada, el vostre tastet de paella (15 $) així com el got d’aigua de valència, cava ecològic Parés Baltà o cava sense alcohol.

PROGRAMA

18 h – Llibres i roses : quioscs de llibres i roses
18 h – Taller infantil : edició especial de l’EsplaiMTL al voltant de Sant Jordi i la col·laboració musical especial d’Andreu Valor.

19 h – Concerts de Valérie Gagné i Andreu Valor

20 h – Degustació d’ARRÒS de Sueca (www.montrealpaella.com)

La commemoració de l’Any Estellés al Quebec tindrà lloc gràcies a la inestimable col·laboració de l’Institut Ramon Llull i la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya.